RMV, në 24 orët e fundit 21 raste të reja me KOVID-19, më shumë raste në Shkup dhe Tetovë

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 21 raste të reja me COVID-19 nga gjithsej  3.358 të testuar, 2 pacientë janë shëruar, ndërkaq nuk ka persona të vdekur. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 155.922, të shëruarve 150.170, të vdekurve 5.487, ndërkaq për momentin janë 265 raste aktive. Shkupi dhe Tetova vazhdojnë të jenë qytetet me më shumë raste aktive, por edhe raste të reja ditore, njofton Portalb.mk.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 13,
 • Tetovë – 5,
 • Gostivar – 1,
 • Strumicë– 1,
 • Dibër – 1.

Të shëruarit në 24 orët e fundit:

 • Shkup 2

Numri i përgjithshëm i të infektuarve:

 • Shkup 68756, Aktiv 99
 • Kumanovë 8890, Aktiv 13
 • Prilep 8329, Aktiv 4
 • Tetovë 7335, Aktiv 83
 • Manastir 6310, Aktiv 4
 • Veles 5474, Aktiv 0
 • Gostivar 5196, Aktiv 15
 • Kavadar 5155, Aktiv 2
 • Ohër 5023, Aktiv 13
 • Shtip 4962, Aktiv 2
 • Strumicë 4126, Aktiv 4
 • Struga 2985, Aktiv 4
 • Koçani 2793, Aktiv 1
 • Kërçovë 2602, Aktiv 13
 • Gjevgjeli 2196, Aktiv 1
 • Negotinë 2184, Aktiv 0
 • Sveti Nikole 1525, Aktiv 1
 • Resnjë 1234, Aktiv 0
 • Kriva Palankë 1227, Aktiv 0
 • Radovish 1162, Aktiv 1
 • Berovë 1032, Aktiv 1
 • Delçevë 973, Aktiv 0
 • Dibër 945, Aktiv 4
 • Vinicë 886, Aktiv 0
 • Probistip 789, Aktiv 0
 • Valandovë 667, Aktiv 0
 • Bogdanci 494, Aktiv 0
 • Krushevë 490, Aktiv 0
 • Demir Hisar 400, Aktiv 0
 • Demir Kapija 396, Aktiv 0
 • Kratovo 377, Aktiv 0
 • Makedonski Brod 359, Aktiv 0
 • Pehçevë 269, Aktiv 0
 • Makedonska Kamenica 249, Aktiv 0
 • Dojran 132, Aktiv 0

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button