Imuniteti duhet të forcohet edhe gjatë verës, ja se si

Detyra kryesore e sistemit imunitar është të mbrojë trupin nga invazionet bakteriale dhe virale dhe ta mbrojë atë nga qelizat kancerogjene ose indet e huaja. Ekziston dallimi midis imunitetit jospecifik, të lindur, i cili përfshin aktivizimin e qelizave imune për të mbrojtur trupin nga rreziqet e mundshme (dmth., granulocitet neutrofile, monocitet, makrofagët, vrasësit natyralë) dhe imuniteti adaptiv specifik, i karakterizuar nga “memoria imunologjike” dhe prodhimi i antitrupave specifikë pas sëmundjes ose vaksinimit. Të dy sistemet punojnë ngushtë së bashku për të mbrojtur trupin nga mikroorganizmat patogjene, shkruan Panacea.mk.

Koncentrati bioaktiv Regulatpro Bio mund të jetë jashtëzakonisht i dobishëm për imunorregullimin e trupit, pasi aktivizon në mënyrë efektive sistemin imun jospecifik të lidhur me forcat e rezistencës natyrore njerëzore.

Doza ditore prej 20 ml Regulatpro Bio përmban përbërësit më të vlefshëm të 12 kg frutave, perimeve, arrave dhe erëzave, që i nënshtrohen metodës së patentuar të fermentimit kaskadë dhe kështu produkti hedh bazat e shëndetit të mirë dhe rritjes së energjisë vitale. Ajo rrit dukshëm prodhimin e energjisë natyrore të qelizave dhe rregullon proceset e enzimave në trup për të përgatitur trupin natyrshëm për kalimet midis stinëve, ku rritet përqindja e çrregullimeve të frymëmarrjes.

“Efekti imunorregullues i Regulatpro është demonstruar në një numër studimesh, përfshirë analizat e kryera në Qendrën për biologji dhe shkencë ushqimore Freising-Weihenstephan në Universitetin Teknik të Mynihut, si dhe në një studim potencial, të rastësishëm, placebo – i kontrolluar i botuar në vitin 2009, i cili plotëson kriteret më të rrepta shkencore dhe zakonisht zbatohet vetëm në provat klinike për ilaçe. Biomarkerët specifikë të sistemit imunitar, inflamacioni dhe statusi oksidativ u matën para studimit dhe pas katër javësh. Rezultatet japin informacion mbi efektet imunomoduluese, anti-inflamatore dhe antioksiduese të Regulatpro.

Studimi u krye me vëmendje të veçantë ndaj qelizave vrasëse natyrore (të quajtura qelizat NK) dhe shqyrtoi funksionin e tyre si pjesë e imunitetit qelizor para dhe pas katër javësh të marrjes së Regulatpro. Qelizat vrasëse natyrore janë ato qeliza në trupin tonë që veprojnë kundër patogjenëve sulmues. Ata lidhen me qelizat e infektuara nga virusi dhe i vrasin ato me ndihmën e enzimave specifike. Kështu, qelizat NK mund të eleminojnë edhe qelizat e degjeneruara nga tumori. Aktivizimi i këtyre qelizave gjatë marrjes së Regulatpro është jashtëzakonisht i rëndësishëm për heqjen e virusit ose qelizave malinje dhe mund të konsiderohet baza e sistemi imunitar që funksionon mirë.

Granulocitet neutrofile, një tjetër përbërës i rëndësishëm i imunitetit jospecifik, gjithashtu përfitojnë nga Regulatpro. Testet in vitro të kryera në Qendrën për biologji dhe shkencë ushqimore Freising-Weihenstephan në Universitetin Teknik të Mynihut konfirmojnë këtë efekt. Neutrofilet qarkullojnë në gjak dhe depërtojnë në indet e prekura gjatë infeksionit ose inflamacionit. Ata njohin patogjenë të mundshëm, i gllabërojnë dhe i shkatërrojnë, por gjatë marrjes së Regulatpro përmirëson aktivitetin e këtyre qelizave.

Përveç efektit të theksuar antiviral dhe antibakterial, ndërsa marrin Regulatpro, përdoruesit raportojnë një ndjenjë freskimi, dukshëm më shumë energji dhe formë fizike të përmirësuar. Ky efekt arrihet për shkak të vetisë së esencës së Regulatpro për të përmirësuar prodhimin e energjisë nga mitokondria, duke rivendosur dhe aktivizuar të gjitha proceset në qeliza.

Regulatpro Bio është jashtëzakonisht i përshtatshëm si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët, sepse është krijuar si produkt 100% organik pa shtojca sheqeri, ngjyra, alkooli, gluteni. Komponentët aktivë në të janë me peshë të ulët molekulare dhe mund të absorbohen lehtësisht direkt në qarkullimin e gjakut përmes mukozës në zgavrën e gojës dhe zorrën e hollë. Mund të merret si në fillim ashtu edhe gjatë motit të ndryshueshëm. Në simptomat e para të ftohjes, doza e rregullt e rekomanduar për grupmoshat e rritura trefishohet. Me përdorimin e Regulatpro ne mund të forcojmë lehtë imunitetin për të mbrojtur trupin kundër viruseve dhe baktereve dhe të gëzojmë shëndet të mirë gjatë gjithë vitit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button