Filmi për fëmijë dhe adoleshentë “Hacker”, i dubluar në shqip në Kinotekën e RMV-së

Filmi “Hacker” i synuar për shikuesit më të rinj mbi 8 vjeç, i dubluar në shqip, do të shfaqet si premierë të martën (22 qershor) në 18:00 në Kinotekën e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në të njëjtën kohë, filmi do të shfaqet në platformën Cinesquare.net në linkun vijues https://cinesquare.net/#/movie/2096/hacker_synronized_n_gjuhn_shqipe.

Shfaqjet në Kinema dhe në internet janë pjesë e projektit KidSquare – këndi për fëmijë i mbështetur nga Qyteti i Shkupit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button