Qytetarët mbi moshën 40 vjeç që kanë aplikuar për vaksinë deri më 30 prill, do të marrin terminet më së voni në tre ditët e ardhshme

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe informoi se të gjithë qytetarët mbi 40 vjeç nga Shkupi të cilët deri më 30 prill shprehën dëshirën e tyre për tu vaksinuar përmes faqes në internet www.vakcinacija.mk morën terminet e vaksinimit.

“Gjatë tri ditëve të ardhshme dhe nga qytetet e tjera të vendit, kushtet e vaksinimit do t’u jepen qytetarëve mbi 40 vjeç, të cilët deri në fund të prillit shprehën dëshirën për të vaksinuar në www.vakcinacija.mk.

“Vaksinimi i pacientëve në dializë dhe pacientët e transplantuar filloi dje,” informoi ai në profilin e tij në Facebook.

Filipce shtoi se imunizimi në vend po ndodh me një ritëm të përshpejtuar, dhe mënyra më e lehtë për tu vaksinuar është regjistrimi në www.vakcinacija.mk.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button