Italia dhe Greqia regjistrojnë numra të lartë të të infektuarve, rritin kufizimet

Në 24 orët e fundit në Itali janë regjistruar 356 raste të vdekjes më Kovid-19, ndërkohë në Greqi janë regjistruar 41 raste të vdekjes, duke arritur në 825 numri i përgjithshëm.

Në Itali u regjistruan 25,271 raste të reja nga 147 725 testime, ndërsa në Greqi 1,490 raste të reja, duke arritur numrin në 57,187 rastë në përgjithësi, ndërsa në Itali 960,373 të infektuar që nga fillimi i pandemisë.

Numri i pacientëve të shëruar me Kovid-19 në Itali ka arritur deri më 345 289. Për shkak përkeqësimit të gjendjes, pritet që të kalojnë në mbyllje të plotë pesë rajone italiane: Abruzzo, Umbria, Basilicata, Toscana dhe Liguria.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button