Kjo është dalja e votuesve deri në orën 17:00 në Tetovë

Pak më shumë se një e treta e qytetarëve të evidentuar në listën zgjedhore kanë dalë të votojnë në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në komunën e Tetovës dhe Jeginocit deri në orën 17, njofton MIA.

Në Komunën e Tetovës deri në orën 17 kanë votuar 33,72 e qytetarëve, ndërsa komuna e Jegunocit shënon 32 për qind jehonë.

Në komunat tjera ka nën 30 për qind jehonë. në komunën e Tearcës kanë votuar 29,70 për qind, ndërsa në Bervenicë 28.61 për qind jehonë e qytetarëve në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare.

Bogovina dhe Zhelina me më pak qytetarë të cilët kanë votuar deri tani. Në Bogovinë ka 27,55 për qind jehonë, ndërsa në Zhelinë jehona e votuesve është 23,13 për qind.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button