Filmi më i vjedhur ilegalisht në 2012?

Cili ishte filmi më i vjedhur ilegalisht në 2012?

Sipas faqes së internetit “TorrentFreak”, është filmi “Project X”.

Me gati 8,7 milionë shkarkime nëpërmjet peer-to-peer, Projekti X ishte filmi më i shkarkuar i vitit 2012. Versioni i fundit i Misionit të Pamundur: Protokolli Fantazmë dhe Njeriu Lakuriq Nate, megjithatë, nuk ishin shumë prapa, me nga 8,5 dhe 8,2 milionë shkarkime. Hakmarrësit mori vendin e katërt me më shumë se 8.100.000 shkarkime.

Këtu është lista e plotë e 10 filmave më të shkarkuar në vitin 2012:

1. Project X: 8,720,000
2. Mission: Impossible – Ghost Protocol: 8,500,000
3. The Dark Knight Rises: 8,230,000
4. Avengers: 8,110,000
5. Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows: 7,850,000
6. 21 Jump Street: 7,590,000
7. Millenium: The Girl With the Dragon Tattoo: 7,420,000
8. The Dictator: 7,330,000
9. Ice Age 4: Continental Drift: 6,960,000
10. Twilight, Chapter IV: Revelation: 6,740,000

Lajme të ngjashme

Back to top button