Çdo vit 5 mijë britanikë konvertohen në mysliman

Gruaja oficere që shikoni në foto është një nga më shumë se 5 mijë britanikët që çdo vit konvertohen në myslimanë. “The Sun” raporton një shkrim të detajuar në lidhje me konvertimin në fenë myslimane. Sipas raportimit më shumë se gjysma e tyre që ndërrojnë besim janë të bardhë dhe 75% janë femra.

Një gjë të tillë ka bërë edhe Jayne Kemp me profesion police. Ajo ka lënë pas katolicizmin pasi “ra në dashuri” me islamin. Kemp tregon se tani mban perçe, edhe pse punon me kohë të zgjatur çdo të premte ajo shkon të falet në xhami. 

Ajo thotë se kishte menduar që femrat të besimit islam trajtohet si skllave por në fakt ka zbuluar se ato janë zemër bardhë me veten, të durueshme dhe të respektueshme për të tjerët.

Lajme të ngjashme

Back to top button