U rrit numri i pasagjerëve në aeroportet e Maqedonisë së Veriut

Aeroporti i Shkupit dhe Ohrit kanë shënuar rritje të fluturimeve, bazuar në numrin e pasagjerëve që kanë udhëtuar nga këta aeroporte, transmeton Portalb.mk.

Në vitin 2019-të, 2,677,618 qytetarë kanë shfrytëzuar shërbimet e këtyre aeroporteve, që nënkupton 14% më shumë se vitin e kaluar.

Vetëm në muajin dhjetor në të dy aeroportet kanë kaluar 196,851 udhëtarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button