Bëni këto gjëra para gjumit që të ndiheni mirë me veten

Mbase jeta juaj aktuale po ju duket një lëmsh, dhe ky është pikërisht momenti i përshtatshmëm që pas një dite të lodhshme të bëni një gjumë të rehatshëm. Por duhet të dini se asgjë në këtë jetë nuk vjen falas, asnjë gjumë i qetë dhe sigurisht as suksesi, transmeton KlanKosova.

Ndaj përpara se të flini hidhini një sy këtij artkulli dhe përpiquni të bëni njërën nga këto gjëra që njerëzit e suksesshmëm bëjnë para gjumit.

Shënoni në axhendë

Axhenda juaj nuk ka pse të jetë me doemos një bllok me kapak të lustruar, edhe një copë letër e kryen misionin e saj për të mbledur idetë tuaja për ditën tjetër. Mos e anashkaloni, njerëzit e suksesshëm gjithmonë u kushtojnë kujdes ideve të tyre.

Bëni një përmbajtje

Si ishte dita juaj e sotme? Nëse para se të flini bëni një përmbajtje të gjërave të cilat bëtë mirë apo keq sot, me siguri nesër do të ngriheni me ide më të qarta.

Falënderoni veten

Para se të flini merrni pak kohë për të falënderuar veten. Falë vetes tuaj jeni aty ku jeni sonte. E mirë apo e keqe qoftë kjo situatë merita ju takon vetëm ju.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button