Peshkatari kapi peshkun e veçantë

Një peshkatar mbeti pa fjalë kur kapi një krijesë që dukej si përbindësh nga një botë tjetër, transmeton TopChannel.

Peshku me syrin e madh dukej si alien, në pamje të parë, dhe është një specie e rrallë.

Por sigurisht që nuk është e panjohur për shkencën. Emrin latin e ka Kimeras Monstrosa Lineus, emërtim që e lidh me një krijesë mitologjike greke, me kokë luani dhe bisht dragoi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button