Maqedoni, ndryshimet kushtetuese kaluan leximin e parë (FOTO+VIDEO)

Me dhjetë orë vonesë, në Kuvendin e Maqedonisë u miratua leximi i parë i propozimit të Qeverisë për ndryshimet kushtetuese që parashihen me marrëveshjen e Prespës, transmeton Portalb.mk. Me 80 vota “për”, 39 “kundër” dhe asnjë “përmbajtur”, ndryshimet kushtetuese kanë kaluar leximin e parë. Për shkak të kontestimit, u kërkua që votimi të bëhet në mënyrë vetanake … Continue reading Maqedoni, ndryshimet kushtetuese kaluan leximin e parë (FOTO+VIDEO)