Maqedoni, edhe pse është vepër penale, ende nuk ka dënim për thirrjet ofenduese ndaj shqiptarëve

Ministria e Punëve të Brendshme ka arrestuar 10 persona për prishjen e rendit dhe sigurisë publike nga protesta e mbrëmshme për marrëveshjen për çështjen e emrit, por nuk ka arrestuar asnjë person për përdorimin e gjuhës së urrejtjes, gjegjësisht për sharjet dhe fyerjet ndaj shqiptarëve, të cilat gjithashtu janë vepra penale dhe dënohen me burg prej … Continue reading Maqedoni, edhe pse është vepër penale, ende nuk ka dënim për thirrjet ofenduese ndaj shqiptarëve