Çavkov, Vasilevski dhe Mukovski do të dalin nga Shutka, Tarçullovski dhe dy deputetë të tjerë të lirë

Gjykata Supreme e Maqedonisë ka miratuar vendim për lëndën në lidhje me ngjarjet në Kuvendin e Maqedonisë më 27 prill të vitit të kaluar, njofton Portalb.mk. Sipas vendimit, ish ministri i Punëve të Brendshme, Mitko Çavkov dhe deputetët Sasho Vasilevski dhe Kërsto Mukovski dalin nga Shutka dhe për të njëjtët është shqiptuar arrest shtëpiak. Pos … Continue reading Çavkov, Vasilevski dhe Mukovski do të dalin nga Shutka, Tarçullovski dhe dy deputetë të tjerë të lirë