Plaçkitet një dyqan në rrugën Skupi në Shkup

Dy persona deri tani të panjohur dhe të armatosur me revole, mbrëmë kanë plaçkitur një dyqan në rrugën “Skupi” në Shkup.

Si që ka njoftuar MPB-ja, ngjarja është paraqitur nga një e punësuar në dyqan rreth orës 21:00.

Plaçkitësit kanë hyrë në dyqan, kanë marrë paratë dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button