OH Kalliri i Mirësisë organizon fushatën “T’ua ngrohim trupin, t’ua ngrohim zemrën” (VIDEO)

Në vazhdimësi të aktiviteteve vjetore edhe këtë vit OH Kalliri i Mirësisë organizon fushatën “T’ua ngrohim trupin, t’ua ngrohim zemrën”, njofton Portalb.mk.

“Fushata jonë fillon me 20.11.2017 mbaron me 04.12.2017 . Kjo fushatë ka për çëllim mbledhjen e fondeve për realizimin e projektit në fjalë, ku për çdo familje nevojtare do të sigurohen nga 2m3 dru për ngrohje dhe nga 2 batanije”, thuhet në njoftim.

BILBORD 2

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button