Nënshkrim i memorandumit për restartimin e “Jugohrom”-it

Në Qeveri sot do të nënshkruhet memorandum për mirëkuptim për restartimin e “Jugohrom”-it.

Qëllimi është, siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, kontributi në gjetjen e zgjidhjes për tejkalimin e gjendjes së punës së shoqatës.

Memorandumin do ta nënshkruajnë zëvendëskryeministri Koço Angjushev, drejtori i Shoqatës për prodhim, tregti dhe shërbime Jugohrom Alzar SHPKNJP Jegunoc, Vasko Skenderovski dhe kryetari i organizatës sindikale të Shoqatës për prodhimtari, tregti dhe shërbime Jugohrom Alzar SHPKNJP Jegunoc, Bajram Amiti.

LEXO MË TEPËR:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button