Plaçkitët vetëshërbim në lagjen Kapishtec

Dy persona të maskuar dhe të armatosur dje në mbrëmje e kanë plaçkitur vetëshërbimin “Kam market” në lagjen Kapishtec.

Nga policia informojnë se dy persona të armatosur kanë hyrë në vetëshërbim duke i kërcënuar të punësuarit dhe duke i marrë një shumë të pacaktuar parash.   

Policia heton rastin./portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button