The Mamas & the Papas: California Dreaming

Grupi: The Mamas & the Papas
Kënga: California Dreaming
Albumi: If You Can Believe Your Eyes and Ears

The Mamas & the Papas (ose shkurt Mama’s & Papa’s ) ishin një grup shumë i njohur kanadez / amerikan nga vitet e 1960 (Denny Doherty ishte nga Kanadaja).

Grupi ka bërë performanca muzikore nga viti 1965 deri në vitin 1968, me një bashkim të shkurtër në vitin 1971, duke prodhuar pesë albume dhe 11 Top 40 hite. Ata kanë shitur rreth 40 milion pllaka albumi në mbarë botën. 

Lexoni historinë e The Mamas & the Papas

Lajme të ngjashme

Back to top button