Doganierët iknin me panikë, kujtuan që MPB ka aksion kundër tyre

Kur doganierët shikuan njësinë special të maskuar dhe armatosur deri në dhëmbë se si po e okupojnë aeroportin, menduan që ka aksion të MPB kundër doganierëve, dhe prej frikës filluan të iknin nëpër koridoret, shkruan “Vest”.

Sipas gazetës disa prej doganierëve nga frika i kishte shtrënguar barku, dhe kishin fituar sëmundje barku për të dale në toilet. Kur i’u shpejgua që bëhet fjalë për ushtrime anti-terroriste ata u liruan.

Të premten, MPB zhvilloi ushtrim anti-terrorist, me qëllim kontrollimi të njësisë anti-terroriste, ndihmës së shpejtë,zjarrfikësve, dhe shërbimeve tjera se sa janë të pregatitur.

Marrë nga: sky.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button