Qeveria do ta anulojë implementimin e programit të Kembrixhit

Qeveria e Maqedonisë në seancën e djeshme ka miratuar vendim që të anulohet implementimi i programit të Kembrixhit për gjimnazet e viteve të para, të shkollave të mesme profesionale katërvjeçare dhe shkollave të mesme profesionale trevjeçare, njofton Portalb.mk.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës është e obliguar që ta anulojë fillimin e implementimit të planeve mësimore dhe programeve në lëndët mësimore në matematikë, fizikë, kimi dhe biologji, për vitin e parë të gjimnazeve, shkollave të mesme profesionale katërvjeçare de për shkollat e mesme profesionale trevjeçare.

LEXO: Na u mësojnë fëmijëve çmendurira: Cirku i Kembrixhit për gjenerata të reja analfabete!

LEXO: Tekstet shkollore me gabime dhe fyerje

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button