Mançevski: Nuk do të shkarkojmë nga puna, por do të bëjmë riorganizimin e administratës

“Nuk do të ketë shkarkim nga administrata shtetërore, por do të bëhet riorganizim për efikasitet më të madh, deklaroi ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski.

“Një nga masat që do të zbatohet është orari i punës fleksibil për administratorët, me qëllim shërbime më cilësore për qytetarët”, tha Mançevski për Makfax.

Ai shtoi se po bëhen analiza që të vihet deri tek numri i saktë i të punësuarve në sektorin publik. Dhe në bazë të këtyre analizave theksoi se, do të bëhet edhe ndarja e 1600 administratorëve të cilët janë të angazhuar por rrinë në shtëpi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button