Kërcënohet gazetarja e Portalb për shkrimin në lidhje me Komunën Saraj

Gazetarja e Portalb.mk është kërcënuar sot për shkrimin në lidhje me keqpërdorimet e mundshme të ish ministrit të drejtësisë dhe ish kryetarit të Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti.

Rasti është paraqitur në polici në Shkup dhe policia ka siguruar redaksinë tonë se po merret me rastin ndërkaq i njëjti është paraqitur edhe në Shoqatën e gazetarëve, institucionet e Bashkimit Evropian, dhe në të gjitha instancat e tjera kompetente.

Lajme të ngjashme

Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button