Grabitje në bastorën e Shkupit në QT “Skopjanka”

Një autor i panjohur i armatosur mbrëmë ka grabitur bastoren në qendrën tregtare “Skopjanka” në Shkup.

MPB-ja informon se autori me kërcënim me armë i ka marrë paratë nga qarkullimi ditor, pas çka ka ikur në drejtim të panjohur. Merren masa për gjetjen e vjedhësit dhe për zbardhjen e plotë të rastit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button