Maqedoni, LSDM premton heqje të taksës radiodifuzive dhe tatimeve tjera

LSDM-ja thotë se qytetarët e Maqedonisë nuk do të paguajnë taksë radiodifuzive dhe se nuk do të jetë jetë tatimi i vetëm me të cilën Qeveria e re do t’u lehtësojë qytetarëve.

Do të ketë, thonë nga partia, ulje edhe të tatimeve tjera me ç’rast do të mundësojmë që qytetarëve t’u mbeten më shumë të holla në buxhetet familjare me të cilët tani nuk mund as të ushqehen, vende të reja reale të punës dhe mirë të paguara.

“Do të ketë Qeveri të re që do të kujdeset për qytetarët dhe taksa radiodifuzive do të hiqet. Asgjë më nuk varet nga Nikolla Gruevski dhe udhëheqësia e VMRO-DPMNE-së”, thuhet në reagimin e LSDM-së ndaj deklaratës së Gruevskit lidhur me paralajmërimet për heqje të taksës radiodifuzive.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button