Aksi rrugor “Melniçki most” – Dibër nesër dhe pasnesër i mbyllur për qarkullim

Aksi rrugor “Melniçki most” – Dibër nesër dhe pasnesër nga ora 13:00 deri në orën 17:00 do të mbyllet për qarkullim në dy drejtimet për shkak të asfaltimit.

LAMM rekomandon shoferët të kenë kujdes, të ecin me shpejtësi të adaptuar të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor.

Në grykat malore është e mundur paraqitja e shembjeve të vogla, veçanërisht në akset rrugore.

Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi. Ky informacion ka të bëjë vetëm për vendkalimet e Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button