Shqipëri, vijon dorëzimi i armëve, 29 copë në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë dorëzuar 29 armë, mbi 2 mijë fishekë dhe 7 granata.

Sipas të dhënave nga burime policore, numri më i madh i rasteve është verifikuar në komisariatin e Divjakës, ku janë dorëzuar 10 armë dhe 200 fishekë, transmeton Top Channel.

Ndërkohë, në komunën Dajç të Shkodrës janë dorëzuar 8 armë dhe 600 fishekë; ndërsa granatat janë dorëzuar në komisariatin e Librazhdit, bashkë me 25 metra fitil shpërthyes.

Dorëzimi më i ulët ka qenë në Dibër, ku qytetarët kanë paraqitur në polici vetëm 2 armë pa leje të siguruara që prej vitit 1997.

Policia e Shtetit vazhdon t’u bëjë thirrje qytetarëve që t’i dorëzojnë armët pa leje brenda datës 30 prill.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button