OH “Kalliri i Mirësisë” bën regjistrimin e fëmijëve – jetim

Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë”, bën regjistrimin e fëmijëve – jetim, të cilët do të mund të përfitojnë nga organizata në fjalë.

Fëmija – jetim, për të cilin aplikohet do të duhet të jetë në moshë deri më 12 vjet, dhe i njëjti duhet të jetë prezent gjatë dorëzimit të dokumentacionit të nevojshëm:

14572208_1143545702400113_4427406400210291004_n

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button