Sheqerinska:VMRO DPMNE-ja “frenon” marrëveshjen politike

Nënkryetarja e LSDM-së Radmilla Sheqërinska në një intervistë për Alsat-M thotë se është naive dhe e gabuar që të spekulohet për atë se çfarë do të ndodh deri në 31 gusht, duke pasur parasysh se një pjesë e kushteve për mbajtjen e zgjedhjeve ende nuk janë plotësuar për shkak të bllokadave të pushtetit.

Për opozitën, pushteti kundërshton zgjidhje ekspertësh dhe po e bllokon formimin e trupit ad hok. LSDM gjithashtu kundërshton dhe kërkon tërheqjen e metodologjisë me të cilën Agjencia e Mediave do të kontrollojë mediat.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button