Tmerri në 15 fotografi: Pesëvjeçari Omran nuk është “kulmi” i vuajtjeve të fëmijëve në Siri (KUJDES! Pamje të rënda)

Imazhi i pesëvjeçarit sirian Omran Daqneesh nga Aleppo është bërë së fundmi simbol i vuajtjeve të fëmijëve në luftën e Sirisë. Së bashku me motrën e tij ai, pas një sulmi ajror ishte fotografuar në një ambulancë.

Ai ishte shumë i qetë, sa që të gjithë i kishte befasuar, pavarësisht se fytyra e tij ishte mbuluar me pluhur dhe gjak.

Dhe për të “argumentuar” këtë janë publikuar fotografitë e 15 sirianëve të vegjël, shumica e të cilëve në gjendje të rëndë.

q1

q2

q3

q4

q5

q6

q7

q8

q9

q10

q11

q12

q13

q14

q15

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button