Gostivarasi keqtrajton vajzën 4 vjeçare

Para tre ditëve, rreth orës 13, D.V. (1952) nga Gostivari ka kryer sulm gjinor ndaj një vajze 4 vjeçare. Të premten i ati i vajzës e ka denoncuar rastin në polici.

Gostivarasi e ka marr vajzën në shtëpinë e tij për t’ia treguar akuariumin që e ka pasur dhe e ka ulur në prehër dhe e ka keqtrajtuar vajzën.

Personit D.V i është përcaktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej 48 orëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button