Në Manastir vidhen 45.000 euro nga një shtëpi

Në qytetin e Manastirit ka ndodhur një plaçkitje e rëndë në një shtpi, ku janë vjedhur një sasi e majme parashë dhe stoli ari, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Bëhet fjalë për një shumë prej 45.000 euro. Sektori i punëve të brendshme në Manastir ka ndërmarrë masat për të gjetur dhe prangosur personat që kanë kryer vjedhjen.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button