Johnson: Terrorizmi duhet të goditet në bërthamë – në Lindjen e Mesme

Sekretari për Marrëdhënie me Jashtë i Britanisë së Madhe, Boris Johnson ka thënë se është i shokuar me sulmin e sotëm në Munich, transmeton Klan Kosova.

Ai ka deklaruar se mendjet dhe zemrat e të gjithëve janë me viktimat dhe familjet e të prekurve në sulmin e Munich-ut.

“Të gjithë jemi të shokuar me atë që ka ndodhur. Zemrat dhe mendjet tona janë me viktimat dhe familjarët e tyre në sulmin e Munich-ut”.

“Duket se ky është sulmi terrorist i radhës, që tregon edhe një herë se ky fenomen është global dhe se duhet të goditet në bërthamë – në zonat ku po krijohet ky kancer, në Lindjene  Mesme”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button