Mijëra refugjatë janë të robëruar në kufirin greko-maqedonas (VIDEO)

Disa mijëra refugjatë, pjesa më e madhe nga Siria dhe Iraku ende janë të robëruar në kufirin verior të Maqedonisë me Greqinë, njofton Portalb.

Policia greke ka njoftuar se autoritetet maqedonase kanë lejuar vetëm 100 refugjatë ta kalojnë kufirin. Rreth 2.800 refugjatë presin në kampin që ndodhet në zonën kufitare Idomeni, ndërkaq edhe 800 të tjerë pak më larg se ky vend.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button