Anketë: Kosovarët duan shaminë në shkolla

Shumica e respondentëve në anketën treditëshe të Gazetës Express janë shprehur pro lejimit të shamisë në shkollat publike. Rreth 50 mijë lexues kanë marrë pjesë në anketë, një interesim ky i paparë deri më tash për çështje të ndryshme që ka trajtuar gazeta.

Kështu, shumica absolute e pjesëmarrësve në anketë kanë votuar “pro” lejimit të shamisë në shkollat publike të Kosovës.

Rezultati është ky: 

A duhet që të lejohet bartja e shamisë në shkollat fillore dhe të mesme? 

Po (37707 Vota, 78 %)

Jo (10538 Vota, 22 %). 

Lajme të ngjashme

Back to top button