O.H “Kalliri i Mirësisë” përuroi objektin e ri, qendra në shërbim të popullit

Organizata humanitare “Kalliri i Mirësis” pas 24 vite punë përurohet me qendër të re. Qëllimi i kësaj qendre është që te jetë në shërbim të popullates,si dhe do të përpiqet që të bëjë zhvillimin e gjitheanshëm të shoqërisë theksoi kryetari i OH “Kalliri i Mirësise” Rufat Sherifi.

“Punë dhe një endër që ka qenë e kahershme. Ka qenë një kërkesë një obligim për ne. Angazhimet e mëdha që i ka pas organizata, këtë e kanë kërkuar edhe lutjet e bonjakve të cilët kanë dashur shumë bonjak si ata të kenë fatinë të përfitojnë nga organizata. Të varfërti në këtë shtëpi të gjenjne atë që shpresojnë. Për atë ka punuar edhe shumë veprimtarë themelues dhe aktivistë të Kallirit të Mirësisë 24 vite me rradhë”, shprehet për TVM, kryetari i organizatës humanitare Kallliri i Mirësisë, Rufat Sherifi.

“Në emër të organizatës botërore Mersi Internacional nga Kuvajti në emër të popullit të Kuvajtit ju falemderoj të gjithëve dhe shpresoj se kjo ndërtesë , kjo qendër të jetë një nismë e re, një shtim i punës mirsive dhe humanitetit”, shprehet donator nga Kuvajti, Velid Ve Suljeman.

Organizata humanitare Kalliri i Miresise arriti të ndërtoje objekt me kushte të larta , si dhe zgjerim të mëtejmë të veprimtarisë së saj.

Lajme të ngjashme

Back to top button