Pasko Kuzman në gjyq, mbrohet nga akuzat për “Falanga 2”

Ish Drejtori për mbrojtje të trashëgimisë kulturore, Pasko Kuzman, para Këshillit gjyqësorë do të mbrohet nga akuzat për rastin “Falanga”.

Kuzman akuzohet për keqpërdorim të postit dhe autoritetit. Në mënyrë të paligjshme, ai ka dhënë leje për gërmim në vendin e Kodrës së Dramës, në afërsi të Dellçevës dhe Velesit.
Deri më tani janë mbrojtur dy të akuzuarit për rastin “Fallanga”.

Lajme të ngjashme

Back to top button