Çmimi i energjisë elektrike bie për 0.33 përqind

Edhe pse kishte paralajmërime se në gusht do të rritet çmimi i energjisë elektrike, Komisioni Rregullator Energjetik pas kryerjes së analizave të harxhimeve të kompanive vendosi që rrymën ta bëjë më të lirë dhe atë ulja është për 0,33 % nga 1 korriku. Ndryshimi është aq i vogël sa që dukshëm nuk bën ndryshim financiar për familje.

Lajme të ngjashme

Back to top button