Masa e bisedimeve: Thaçi ka harruar fletoren, Orav ka derdhur kafenë (VIDEO)

Pas përfundimit të takimit, gazetari Sasho Ivanovski-Politiko është futur dje në sallën e Klubit të Deputetëve, ku është realizuar takimi i liderëve me prezencë të ambasadorëve Aivo Orav dhe Xhes Bejli.Ai ka incizuar me celular një fletore me logon e PDSH-së, e harruar në sallën e takimit, për të cilën supozohet se është e kryetarit të PDSH-së, Menduh Thaçi. Politiko ka incizuar edhe një kafe të derdhur në tavolinë, te vendi ku ka qenë ulur ambasadori i BE-së, Orav.

Lajme të ngjashme

Back to top button