‘Tour de Galiçica’, ndërron jetë biçiklisti, përplaset në dru

Një 19 vjeçar nga Shkupi ka ndërruar jetë tre ditët e fundit në spitalet e Shkupit pasi kishte marrë lëndime të rënda derisa po merrte pjesë në garën me biçikleta ‘Tour de Galiçica’.

Personi në flajë ka rrëshqitur gjatë lëshimit nga lartësia dhe është përplasu në një dru.

Lajme të ngjashme

Back to top button