Mali Sharr sot shpallet zonë e mbrojtur

Në Institutin për mjedis jetësor dhe shëndet pranë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë sot do të mbahet prezantim i aktiviteteve për shpalljen e Malit Sharr për zonë të mbrojtur.

Do të prezantohet edhe GEF projekti “Arritje e mbrojtjes së biodiversitetit përmes krijimit dhe menaxhimit efikas me zonat e mbrojtura dhe integrimin e mbrojtjes së biodiversitetit në planifikimin e qëllimit të tokës”.

Është paralajmëruar prania e përfaqësuesve të opinionit shkencor, kryetarëve të komunave të cilët gravitojnë drejt kësaj zone, të bashkësisë ndërkombëtare dhe të organizatave joqeveritare dhe mediave

Lajme të ngjashme

Back to top button