Bocevski dhe Kadriu,  këshilltarë të rinj të Ivanovit

Ish kryeministri për çështje evropiane, Ivica Bocevski është zgjedhur këshilltarë i veçant i presidentit Gjorgje Ivanov.

Përveç Bocevskit, këshilltare u zgjodh edhe ish deputetja Flora Kadriu.

Nga kabineti i presidentit kanë konfirmuar këtë informacion dhe kanë sqaruar se Bocevski dhe KAdriu janë zgjedhur si këshilltarë të veçantë të presidentit dhe që të dy do të jenë të angazhuar në këtë detyrë deri në përfundimin e mandatit të presidentit i cili është në vitin 2019

“Boccevski dhe Kadriu janë profesionist që kanë me vite përvojë në skenën politike të Maqedonisë. Besojmë që angazhimi i tyre do të zhvillojë dhe përforcojë kapacitetet e presidencës si institucion si dhe do të kenë impulse pozitive në punën e tyre me presidentin Ivanov”, thonë nga kabineti i presidentit.

Back to top button