Reshje bore në Kodrën e Diellit (VIDEO)

Natën mes  26 dhe 27 qershorit në një lartësi mbidetare 2.650 metra, mbi kodrën e Diellit, në lokacionin e quajtur Maja e Titos që është edhe maja më e lartë e Malit Sharr, janë rregjistruar rreshje të borës të cilat janë të pazakonta për këtë periudhë. Pamjet janë regjistruar nga shoqata e alpinistëve “Argentus Maunt” nga Tetova, ndërsa lajmin e ka konfirmuar edhe portali i specializuar për parashikime meteorologjike Metopro.

Lajme të ngjashme

Back to top button