Debat në kampin para Qeverisë: “Për çfarë Maqedonie po luftoj?”

Në kampin e lirisë, të LSDM-së, sonte do të diskutohet në temën “Për çfarë Maqedonie po luftoj?”.

Diskutues në këtë temë që do të nis në ora 19, do të janë: Agim Jonuz, kolumnist dhe gazetari Sashe Ivanovski.

Lajme të ngjashme

Back to top button