Nuk ka qëllim të madh

Nuk ka qëllim të madh pa sakrifica të mëdha.”

 

Gaius Iulius Caesar, i njohur shqip si Jul Çezari ishte luftëtar dhe burrë shteti i Perandorisë romake. Ai u vra nga kundërshtarët e tij politik.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button