Arabia ndihmon 200 familje skamnore në Mitrovicë

Ministri për Punë dhe Mirëqenie Sociale, Arban Abrashi, dhe përfaqësuesi i Ambasadës së Emirateve të Bashkuara Arabe, Ibrahim Fadlalla, të shoqëruar nga nënkryetari i komunës, Safet Kamberi dhe drejtori i Mirëqenies Sociale dhe Integrimeve Evropiane, Mensur Beqiri, kanë marrë pjesë në aksionin e mbështetjes me pako ushqimore të 200 familjeve në gjendje të vështirë sociale në Mitrovicë.

Projekti për të ndihmuar këto familje erdhi si rezultat i vizitës së presidentes Atifete Jahjaga në Emiratet e Bashkuara kohë më parë./Telegrafi

Lajme të ngjashme

Back to top button