Monedha që ka vlerë

“E vetmja monedhe e vërtetë në këtë botë të falimentuar është ajo që ndan me te tjerët kur është ne vështirësi”

Philip Seymour Hoffman – Ishte një aktor i teatrit dhe filmit amerikan. Hoffman ka luajtur në shumë filma më së shumti role dytësore. Si aktori kryesor në filmin biografik Capote, në vitin 2006 u shpërblye me një Oscar.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button