Dallimi mes politikanit dhe burrështetit

“Një burrështeti është një politikan që e vë veten në shërbim të kombit, ndërsa një politikan është një shtetar që e vë kombin në shërbim të vetes.”

Georges Jean Raymond Pompidou ishte kryeministër i Francës dhe president i Republikës Franceze.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button