Nata e Oratorisë në Shkup

Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “Racio”, organizon për të katërtën herë me radhë Natën e Oratorisë, për nxënësit e shkollave të mesëm. Nata Oratorisë është aktivitet i cili rrjedh nga projekti tani më i njohur për të gjithë “Edukohu Debato, Zëri yt ndihmon shoqërinë”, projekt i cili po jeton vitin e gjashtë të saj.

Ngjarja do të zhvillohet me fillim prej orës 18.00 të mërkurën (17. 06.2015) në objektin e Universitetit të Evropës Juglindore- Shkup.

Lajme të ngjashme

Back to top button