I mjaftuan vetëm 4 minuta për ta bërë të qajë tërë publikun (VIDEO)

Nëse dini diçka rreth të rinjve të shkollave të mesme, pa dyshim jeni të vetëdijshëm se është tmerrësisht e vështirë t’i motivosh dhe inspirosh ata. Sidoqoftë mundësit të njohur amerikan, Marc Mero i mjaftuan vetëm 4 minuta për ta bërë të qajë tërë publikun, adoleshentë.

Me anë të ngjarjes personale me nënën e tij, keqardhjes për sjelljen e keqe ndaj së ëmës, Mero i nxit adoleshentët të mos i largojnë prindërit nga vetja. “Unë e përplasja derën në fytyrë të njeriut të vetëm që besonte në mua,” bëri të ditur mundësi me anë të fjalimit motivues.

Ky fjalim rreth dashurisë prej nëne duhet patjetër të shikohet… Ndërkohë ju rekomandojmë të mbani një facoletë afër.

Lajme të ngjashme

Back to top button